onsdag 9. januar 2008

Se her!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Her går det unna. Vi har nå dag 3 og som dere ser har reisverket begynt å komme opp. Nå har de grublet litt på hvordan de må gjøre det for at bæringen skal bli rett, en del ting kunne de ikke se for seg før de begynte da de skal bygge til og ikke bare nytt. Men dette går nok bra for vi har fått to dyktige og trivelige snekkere hit så vi går stort sett bare rundt å smiler.
Bildene ble tatt midt på dagen i dag og nå kl 3 ser jeg at de er begynt å legge ranti-bjelkene til etg 2. De får ikke til å legge gulvene ferdig med isolasjon og det hele før alt er kommet under tak, men de mener det ikke skal bli så alt for lenge til :-)
Inne skjer det også en del. I går var vi på Ikea og fikk bestilt kjøkken. Og i dag her Marte og jeg startet så smått med å rive vegger inne i det som skal bli det nye kjøkkenet. Det blir i den innerste delen av det som i dag er stua, riktig flott tror vi.

Merker at det er en del ting vi nå må ta stilling til så hodet er rimelig fult kan en godt si.
Dete får bare følge med vi skal prøve å holde dere oppdatert under veis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hi, I'm from Italy... Nice blog and nice pictures.. Where do come from? Bye.. Sara

Anonym sa...

Hei,, det skjer ting i Petrinebakken. Artig at dere er kommet godt i gang, og det er tydlig at dere alle gleder dere over fremgangen-ungene er jo helt fantastiske-hjelper til og er i godt humør.
Vi reiser no snart på ferie sammen med momo og boppa-og skal hjelpe mer når vi kommer hjem.
Goklem fra tantetoril og onkel Per