onsdag 2. januar 2008

Godt nytt år




Godt nytt år!





Ja så var 2007 blitt historie. Og vi har feiret en flott jul og overgangen til 2008.

Vi har kost oss ordentlig alle mann. Julekvelden feiret vi 4 sammen med alt som hører med. Jeg begynte dagen med litt jobbing, Marte kom litt utpå dagen å hjalp oss til glede for alle.


Etter på var det hjem til ribba og alt det andre som hører med til julemiddagen. Vi satt lenge og vel rundt bordet å koste oss.

Etterpå var det pakker, og alle fikk mye fint. Så var det tid for å spille "den forsvunnende diamant" Riktig så koselig hadde vi det.

1.juledag fikk vi besøk av Mormor og Boppa. De kom med toget og vi hadde en riktig flott dag sammen. Takk for besøket til dere to.

Ellers har det blitt litt jobbing og masse trivelig besøk båder fra dere som ikke bor så langt unna og fra Namdalen. Takk for at dere kom alle sammen. Vi har også vært på besøk både hos venner og hos tanter/onkler. Takk for oss, det er koselig å dra på julebesøk.

Vi er enige alle mann at dette har vært en flott julefeiring.

Når det gjelder husbygging er vi nå ferdig med grunnmuren, den måtte stå å herde noen dager før graveren kunne legge drenering og fylle opp, vi regner med at han er her en av de første dagene nå og da er det bare å vente på at snekkerne får satt igang. Dette blir spennende, det er vanskelig å forestille seg hvordan det vil se ut når det blir ferdig.




Når det gjelder India har vi ikke hørt noe enda. Om noen få dager er det gått 9 mnd siden vi sendte søknaden nedover. Men vi er fortsatt ved godt mot, vet at slik kan det være og at en dag kommer beskjeden om hvem som skal fylle plassen som minstemann/dame i familien. Vi gleder oss veldig og tenker ofte på den lille som skal komme.

Ingen kommentarer: